Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 270 Verkoop Messages in this topic - RSS
11/20/2018 2:49:31 AM
tueqer
Posts 4


U kunt het ophalen op www.willtrval.com

De belangrijkste wijziging komt door een lenticulair materiaal dat wordt toegevoegd aan de Nike Air Max 270 Verkoop-hakbubbel, ter vervanging van de gebruikelijke semi-doorschijnende eenheid. Net als het PhotoBlue / White-aanbod van eerder dit jaar, is het bovenwerk van mesh helemaal in het wit versierd, terwijl de eerder genoemde hiel een helderblauwe kleurschakering oproept.

Nike Air Max 270 salejaarlijkse BETRUE-viering van LBGTQ pride gaat in 2018 verder met een pack met vier schoenen en een van de meest head-turning schoenen van de vier die op de markt verschijnen is deze exclusieve versie van de Air Max 270. De BETRUE 270 biedt een bovenwerk van grijze mesh met zwarte accenten op de teen, middenvoet en hiel, terwijl felroze kleurpjes op de hiellip en kleine swoosh op de voorvoet arriveren. De meest bepalende functie van de schoen komt tot stand via de opvallende vierkleuren hellingshoek Air Max-eenheid die is geïnspireerd op de Pride-vlag die vervaagt van paars naar blauw tot groenblauw en eindigt in een lichtroze kleur.

Het minder geprezen silhouet van deNike Air Max 270 Goedkoop Flyknit gaat door met de introductie van nieuwe kleuren op wat lijkt op maandelijkse basis. Op deze bijzondere exclusieve optie voor dames, Nike paren een helder wit met de ooit aantrekkelijke hits van felle karmozijnrode naar het bovenste, evenals de extra grote Air Max-eenheid op de hiel.

Nike's minimale, ademende versie van een van hun nieuwste silhouetten, deNike Air Max 270 chepFlyknit, is opgedoken in een heldere bruin / beige colorway die optimaal is voor de overgang tussen seizoenen. De schoen heeft een tweekleurig Flyknit-bovenwerk en heeft een donkerbruine kleur op de hiel die vervaagt tot een licht bot op de toebox. Donkerbruine lederen details zijn aanwezig op de hiel en tong, en de Air Max schokdempende eenheid heeft een gradiënt bruin / tan fade. De look van de schoen is samengebonden met een witte tussenzool en een witte "270" -brandewering aan de mediale zijde van de bovenkant.

Nike's stortvloed van de kleurencollectie Nike Air Max 270 waar te koopgaat verder met een andere Racer Blue en Hyper Crimson-iteratie. Nadat de Air Max 270 Flyknit al is versierd, is deze aantrekkelijke kleurencombinatie gebruikt in een andere kleurblokkeringstechniek. Racer Blue kleedt het grootste deel van het mesh-bovenwerk, terwijl de door de levensstijl ontworpen luchtbel overeenkomt met de miniatuur Swoosh en 270-merk.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 270 Verkoop