Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Uitverkoop Messages in this topic - RSS
11/20/2018 7:04:40 PM
dengeaq
Posts 2
Onlangs te zien in groene steen, is de herhaling van de vrouwen van de nieuw geïntroduceerdeNike Air Max 2017 Bestellen goedkoop nu te zien in een lichte druivendecor. Gekleed in een officieel palet van Bright Grape / White-Fire Pink-Pink Blast - de nieuwe hardloper wordt gedefinieerd door het vernieuwde bovenwerk dat pronkt met een gladdere mesh-constructie, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant. Druifpaars komt prominent voor in de tenenbak en vervaagt naar roze over de kraag en het achtergedeelte. Verder aangevuld met grijze Swooshes op de zijpanelen, wordt het silhouet bekroond met zijn kenmerkende luchtkussenuniteenheid met de volledige lengte in lichtoranje.

In aanvulling op de eerste blik van gisteren op de komende Nike Air Max 2017 Kopen goedkoop, zijn er ook drie extra kleurstellingen van het model te zien, die in essentie het 30-jarig jubileum van het silhouet vieren. Voorvertoning in kleuren rood, groen, blauw en zwart, dit nieuwe silhouet heeft een vernieuwd bovenwerk in vergelijking met zijn traditionele constructie, omdat het bestaat uit een soepeler gaasconstructie, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant.

Officieel eerder afgelopen maand geïntroduceerd, is de Nike Air Max 2017 Bestellen nederland goedkoop opnieuw te zien in een van zijn inaugurele kleurstellingen. Het pronken met een officieel palet van zwart / wit-groene steen, deze nieuwste versie van de historische lijn draagt ​​een vernieuwd bovenstuk in vergelijking met de traditionele bouw. Bestaat uit een soepeler gaasconstructie, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant, wordt het bovenwerk weergegeven in een verloopafwerking, waarbij het geheel van groen naar zwart vervaagt.

De Nike Air Max 2017 Uitverkoop is bijna hier, en voor degenen die nog steeds aandacht besteden aan de jaarlijkse update van het vlaggenschip van de full-length Airrunner van The Swoosh, kun je vandaag een voorproefje krijgen van de schoen. Natuurlijk krijgen de moderne Air Max-modellen zeker niet zoveel liefde als de klassiekers - misschien omdat ze er allemaal hetzelfde uitzien en meer kosten dan de meeste mensen bereid zijn te besteden aan een hardloopschoen, maar de grote bubbelloyalisten kunnen genieten van een bekijk hier de levendige colorway van een vrouw van de schoen in een Bright Grape to Fire Pink-overgang over de bovenkant van mesh.

Introductie van deNike Air Max 2017 Aanbieding. De kenmerkende Air Max-lijn lijkt te zijn gebaseerd op de combinatie van Engineered Mesh en 360 graden zichtbare lucht op de tussenzool en buitenzool, aangezien dat duo de standaard was voor de afgelopen vier modellen. Maar dit jaar wordt de regelmatig zichtbare Dynamic Flywire gedumpt voor een unieke nieuwe esthetiek.

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 2017 Uitverkoop