Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » køb adidas climacool 1 Messages in this topic - RSS
11/21/2018 9:09:52 PM
ellisstoltenberg
Posts 3



Det har Adidas nmd cs2 Sko været 15 år siden ankomsten af ​​OG Climacool Silhouette. Vi har set mange variationer siden da, men intet sammenligner med det næste. Mere varme kommer i sommer og vi vender hoved mod Climacool 02/17. Kommer i en sort / hvid og lys aqua til damerne, vil denne sneaker være sikker på at afsætte dine athleisure tråde for resten af ​​sæsonen.

Gade, adidas nmd r1 dame sort sporty eller måske tilføje noget sport-luxe til et smukt tøj, uanset hvor dine fødder bliver behagelige og coole. Den perforerede øvre komplimenteres af et gennemsigtigt midterfodpanel og det klassiske ClimaCool bubble-logo.

adidas adidas sko mænd tilbud originals skridt fremad med to nye kvinders eksklusive tager af ClimaCool 02/17 silhuetten denne måned, der præsenterer den moderne ClimaCool model i en duo af essentielle farveveje.

Tro mod køb adidas climacool 1 arven fra den oprindelige silhuet bruger ClimaCool 02/17 et ClimaCool mesh over den øverste, med støbte TPU-understøtninger på hæl- og tåfløjen og en perforeret sok-fit liner for ren åndbarhed. Dette placeres derefter på toppen af ​​en letvægts AdiPrene mellemsål, der forstærker skos tidlige 2000-æstetik. Begge sko færdiggøres med væsentlig branding i form af svejsede 3-striber og originale ClimaCool branding på tungen. Udbydes i Red Night og Core Black farveveje kulminererer udgivelsen som en slående kvindes tage på en sko, der skubber ClimaCool endnu længere ind i fremtiden end nogensinde før.

http://www.skonmd.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » køb adidas climacool 1