Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 95 sort og hvid Messages in this topic - RSS
11/30/2018 2:57:15 AM
ashleecronin
Posts 3



I afventning nike air max 95 sort af Air Max Day 2018 fortsætter Nike med at afsløre årets liste over sneakerinnovationer og nyheder.

Air VaporMax 97 nike air max 95 sort og hvid kombinerer to af de mest ikoniske repræsentationer af fuld længde luft fra fortid og nutid, genopbygget til den moderne sneaker scene. Med den ikoniske aerodynamiske tapning kombinerer Air Max 97-øvre med den revolutionerende fuld-længde Air-Sole-enhed i VaporMax, som helt eliminerede mellemsålen til en fly-in-flight-oplevelse.


Nike frigiver nike sko dame grå deres nyeste iteration af hybrid Air VaporMax '97 model udført i en helt ny makeup - hvid / lilla. Denne model har en Air Max '97 øverste ovenpå en behagelig VaporMax synlig Air-Sole enhed. Den øvre er sammensat af mesh accenteret med læder og 3M overlays. Andre elementer omfatter tynde snørebånd, tunge og hæl trækker, den broderede Swoosh på sidevægterne, og endelig en gummi ydersål, der sikrer en behagelig tur.


Bygget i en nike air vapormax 97 silver bullet futuristisk farvebane, er resultatet en helt ny combo, der fejrer stor luft, mens den grænser op til den anden-verdensk og surrealistiske.

https://www.onlineairmaxbe.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 95 sort og hvid