Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Opruiming Online Messages in this topic - RSS
12/1/2018 1:52:12 AM
mary93
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.sneakerebe.com

Deze schone Adidas NMD Opruiming Online debuteerde onlangs voor het eerst bij retailers overzee, terwijl de aankomst ervan nog steeds ergens halverwege de zomer gepland staat. Een andere blik op het komende model wordt getoond, wat naast de City Sock in het zwart wordt begeleid, een ander paar dat ook in de komende weken nationaal zal debuteren bij retailers. Over het algemeen bestaat het slanke low-top uit ademend Primeknit met bijpassende tape-overlays op de zijpanelen die ook het iconische driestrepenmotief weergeven. Het model is bovendien gedetailleerd met een sokachtige kraag en is afgewerkt met een ton-sur-ton versterkte zool met klittenband, voorzien van de kenmerkende EVA-pluggen in blauw en rood.

Na zijn officiële onthulling weken geleden, is de verwachting dat deze beige Adidas NMD Cheap onlinebinnenkort zal debuteren, hoewel hij in eerste instantie het eerst in het buitenland is. Officieel de naam Vapor Grey, het slanke model wordt gedefinieerd door zijn ademende primeknit bovenste en EVA-inserts op de tussenzool die is gedrapeerd in de respectieve colorway. De Franse "La Marque Aux 3 Bandes" -tekst, aangevuld met een schone, witte boost sole-eenheid, wat betekent - The Brand with Three Stripes - siert de voorkant van de twee pluggen op elke schoen.

Met de City Sock in zwart samen met zijn release, is dit specifieke paar in wezen gearceerd in maagdelijk wit. De slanke component bestaat uit ademende Primeknit en wordt aangevuld met bijpassende tape-overlays op de zijpanelen, die het iconische driestrepenmotief weergeven. Verder gedetailleerd met een sok-achtige kraag, is de sneaker uitgerust met een ton-vormige boost-sole-eenheid met volledige lengte, uitgerust met de kenmerkende Adidas NMD Bestellenpluggen in blauw en rood.

De Adidas NMD order in het wit wordt nader bekeken voor de nieuwste functie, omdat het model dit weekend wordt ingesteld op geselecteerde accounts in het buitenland. De slanke component heeft een schoon en ademend Primeknit-bovenwerk en is gedetailleerd met technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen en toont het iconische driestrepenmotief van het Duitse sportkledinglabel. Uitgerust met een sokachtige kraag voor een soepele en comfortabele pasvorm, is de sneaker afgerond met een bijpassende boost-zooleenheid met de kenmerkende EVA-pluggen in levendige tonen van blauw en rood.

Gedefinieerd door zijn ademende Primeknit-constructie, wordt het gestroomlijnde model aangevuld met zijn kenmerkende technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen, die ook het iconische driestrepenmotief van het label weergeven. De sneaker is verder gedetailleerd met een sokachtige kraag voor een zachte en comfortabele pasvorm, plus een TPU-overlay op de hiel ter versterking, en is afgewerkt met een bijpassende zool van een volledige lengte met contrasterende blauwe en rode Adidas NMD Kortingpluggen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Opruiming Online