Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » New Balance 997 Bestellen Messages in this topic - RSS
12/12/2018 12:42:11 AM
busterhowell
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenjog.com

De New Balance 997 Bestellen is geen onbekende in premium constructies, kijk maar naar wat Boston boutique Concepts het afgelopen jaar heeft gedaan met het silhouet of de overvloed aan stukken van de Connoisseur Collection. Naast het feit dat hij samenwerkende royalty's kan worden, kan het silhouet ook op zichzelf staan, zoals dit ongerepte "Red Carpet" -paar bewijst. Als de colorway een beetje bekend lijkt, kijk dan niet verder dan de beruchte geweven LeBron 7 die hij droeg tegen de New York Knicks in zijn laatste seizoen als Cavalier voordat hij naar South Beach ging. Deze New Balance-esthetiek neemt de groenblauwe en rode accenten in beslag en plaatst de toegevoegde vibratie op een ingetogen combinatie van grijs suède en zwart gaas.

De New Balance 997 Kopen komt terug in een nieuwe Made In USA-tooling met deze casual, zij het premium "Dusty Olive" -look. Het nieuwste "Made In USA" -pakket van New Balance is een eerbetoon aan de jaren 1950 met een aantal rustieke bruine en amberkleurige tinten. Dit paar zou thuis zitten als het wordt meegeleverd, omdat donkere "Dusty Olive" groene detaillering in de vorm van suède aankomt, terwijl het leer in het spel is op de branding en de hiel. De ijzige buitenzool vormt een mooi contrast met de donkere tinten.

Het is al gemaakt in de VS met de hoogste kwaliteit die je kunt vinden op een retro hardloopschoen, maar deze nieuwste editie van de New Balance 997 Nederland brengt het patriottisme een beetje verder met een onmiskenbaar Amerikaans kleurenschema. OK, dus het is niet echt een echte rode, witte en blauwe sneaker omdat het bovenste deel een lichtgrijze tint vertoont over het premium suède en mesh, maar deze 997s stralen nog steeds absoluut wat Amerikaanse vibes uit. Wit is echter te vinden op de tussenzool en het is allemaal voltooid met reflecterende zilveren details en gestreepte veters.

De nieuwe New Balance 997 Goedkoopdie een andere hoogwaardige retro loper laat vallen in een schone en stijlvolle colorway is niet bepaald nieuws. Het is gewoon iets wat je gewend bent van het enige sneaker merk dat nog steeds een aantal van hun modellen in de VS produceert. Spreken van gemaakt in Amerika, lijkt deze nieuwste editie van de 997 een bepaald patriottisch licht te dragen dankzij het kleurenpalet in rode, witte en blauwe tinten. De klassieke loper gaat voor een overwegend blauwe bovenkant, eigenlijk met een mix van donker marine suède met een tint lichtblauw voor de mesh teen box en lederen details op de tong en enkel.

De New Balance 997 Goedkope krijgt een nieuwe hoogwaardige constructie als onderdeel van het Made in USA-assortiment met de nieuwste colorway "Connoisseur Guitar" in grijstinten en dieprode kleuren. De snelle look van de 997, die snel favoriet wordt onder de New Balance retrolijn, krijgt zijn bovenwerk van mesh en varkenssuede in houtskool geaccentueerd met bordeaux, zwart en reflecterend zilver, allemaal boven op een witte tussenzool. Het klassieke Amerikaanse gitaarthema is afgewerkt met de begeleidende plectrumsleutelhanger.
pages: 1
|

Home » Announcements » New Balance 997 Bestellen