Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas stan smith zwart Messages in this topic - RSS
12/12/2018 3:39:32 AM
hansmorissette
Posts 3



Hoewel adidas eqt support adv heren vervaardigd door Adidas, is Stan Smiths een typisch Frans schoeisel.

De schoen adidas ultra boost 3.0 oreo werd voor het eerst gedragen door de Franse tennisser Robert Haillet in 1965, maar kreeg pas brede erkenning toen de Amerikaanse tennisspeler Stan Smith de nummer 1-speler ter wereld werd in 1971. In de jaren 80 en 90 brak de schoen wereldrecords voor de verkoop voordat je een afname in populariteit ervaart.


Adidas adidas stan smith zwart re-released de schoen in 2014 met een paar kleine aanpassingen, maar de schoen was grotendeels hetzelfde: wit met een groene pad op de achterkant met de tekst ""Stan Smith"" onder het logo en een dunne tong met Stan Smith's geschetste portret en handtekening , beide in groen, bovenaan de veters.


In Frankrijk is adidas schoenen groen Stan Smiths een essentieel onderdeel van een garderobe. Mannen, vrouwen en kinderen dragen overal Stan Smiths. Men zou kunnen veronderstellen dat dit komt omdat het strakke, minimalistische uiterlijk van de sneaker overeenkomt met de neiging van de Fransen om dingen te dragen die eenvoudig en chic zijn.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas stan smith zwart