Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » New Balance 996 Verkauf Messages in this topic - RSS
12/18/2018 1:21:48 AM
emmanuelle6
Posts 2


U kunt het ophalen op www.schuheprofile.com

Eén ding dat ik bewonder over New Balance 996 Verkauf, is hun vermogen om een ​​collectie rond alles te maken. Neem bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde "Mid-Century Modern" -collectie. Wat een ander merk zou bij zichzelf denken, "laten we een pakket maken gecentreerd rond Mid Century Modern design!". Geen enkel ander merk zou dat doen! Niet alleen komen ze uit met de meeste "think outside the box" -collecties, maar de meerderheid van hen komt eigenlijk behoorlijk uit de toon! Laten we eens kijken naar wat deze New Balance "Mid-Century Modern" -collectie te bieden heeft.

New Balance 996 Online Kaufen is erin geslaagd om uit te komen met 4 verschillende paren, gekleed in die specifieke functies. De New Balance 990, 996, 997 en 998 nemen deel aan de collectie en ze zijn allemaal verkrijgbaar in kleurenpaletten die zijn geïnspireerd op de gebruikelijke tinten die werden gebruikt tijdens de industriële kunstbeweging uit de jaren vijftig. De New Balance-collectie is gemaakt van nubuck, volnerfleder en canvas en blijft waar als het gaat om de kwaliteit van al hun sneakers.

New Balance 996 Billige heeft niet zo'n groot jaar gehad als veel mensen van hen verwachtten. Ze zijn relatief stil geweest op het gebied van samenwerking, maar dat betekent niet dat ze niet wat opwarmertjes hebben. Hun nieuwste dope inline-release komt met deze New Balance 996 die deel uitmaakt van de nieuwe collectie "Connoisseur East Coast Summer". Het is nog steeds niet duidelijk hoe de naam betrekking heeft op de schoenen, maar ik hoop dat we in de nabije toekomst een soort van verbinding krijgen. Deze 996 heeft een bovenzijde van botersblauw suède met grijze mesh-panelen op de tong, rond de enkel en op de teen.

Taiwanese concept store, New Balance 996 Besten Billigewerkt samen met New Balance om u de INVINCIBLE x New Balance 996 "Brogue" te bieden. Dit is niet de eerste keer dat beide bedrijven samenwerken, maar het is een primeur als het gaat om het gebruik van de New Balance 996 als het canvasmodel. De klassieke New Balance 996 komt met een lichtgrijs premiumleer met hits van lichtblauw op de hiel en "N" -brandmerken. Mesh is te vinden op de teenendoos, terwijl suède slagen op de hiel en zijpanelen te zien zijn.

Het echte ingewikkelde onderdeel in deze sneakers ligt in de brogue New Balance 996 Preisdie te vinden zijn in de hiel en teen van de schoen. Als u niet bekend bent met de detaillering van brogues, zijn het in feite decoratieve perforaties (brochuing) en tanding gevonden langs de zichtbare randen van de schoenen. Meestal vind je brogue-details op schoenen met lage hakken of laarzen. Een ander onderdeel van de schoen die het vermelden waard is, is de grafische afbeelding van het paardenrace-thema op de inlegzolen van de schoen.
pages: 1
|

Home » Announcements » New Balance 996 Verkauf