Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike schoenen wit goedkope Messages in this topic - RSS
12/20/2018 12:35:02 AM
mkasjdiwu
Posts 3

nike schoenen dames zwart De Nike Free Run, oorspronkelijk ontworpen in 2004 door Tobie Hatfield en Eric Avar, brak de beperkingen van wat een traditionele hardloopschoen moest lijken of voelen. Geïnspireerd door Stanford-atleten die blote voeten trainden op een veld, besloten de ontwerpers om het minimalisme te vieren om hardlopers een natuurlijker gevoel te geven.

nike schoenen heren blauw De serie heeft een nummeringssysteem dat de hoeveelheid demping in elk model weergeeft. De Nike 3.0 Free is de lichtste en de laagste en de Nike 7.0 Free heeft de meeste ondersteuning en ondersteuning. De Nike 4.0 Free en Nike 5.0 Free is een mooi compromis van lichtgewicht comfort en ultieme flexibiliteit.

nike schoenen wit goedkope Het andere opvallende verschil is de zachte neopreen sokkenkraag - u krijgt een super comfortabel gevoel dat zorgt voor vrolijke voeten en de hele dag gemakkelijk te dragen is. Het bovenwerk van mesh is beter ademend dan de Metcon en houdt je voeten koel terwijl de herhalingen zich opstapelen. De Free X Metcon heeft ook rubberen wikkels langs de zijkanten voor extra duurzaamheid voor bewegingen zoals touw beklimmingen, burpees en handstand push-ups.

nike free rn flyknit Net als voorgaande versies is het bovenwerk heel comfortabel dankzij dat Flyknit-materiaal. Ze hebben ook een versterkte hielbeker die ervoor zorgt dat dat deel van de schoen niet te veel uitsteekt. En we tellen dat als een professional omdat - luister maar uit - de meeste mensen het leuk vinden als een schoen past zoals hij deed toen je hem kocht en hem erop deed.

https://www.winkelhao.com/
pages: 1
|

Home » General » nike schoenen wit goedkope