Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas pure boost dames Messages in this topic - RSS
12/20/2018 4:25:53 AM
vancehyatt43
Posts 3


De adidas deerupt grijs adidas Iniki Runner is nog steeds een van de populairste en meest geavanceerde sneakers voor Adidas. Vandaag brengen we u een kijkje bij twee nieuwe kleurenopties die deel uitmaken van de herfst 2017-collectie.

Er adidas pure boost dames zijn twee kleurenopties in de kleur Grijs en Tactiel Geel. Elk paar Inikis is gemaakt van een combinatie van neopreen en suede op de bovenkant voor die klassieke en vintage look. Zwart contrast is dan aanwezig op het merk met drie strepen en het hiellipje. Afwerkingsdetails omvatten een witte Boost middenzool en zwarte rubberen buitenzolen met volledige lengte.

Archival-stijl adidas iniki runner dames zwart voldoet aan moderne comforttechnologie in deze lichtgewicht hardloopschoen met responsieve demping die energie zo sterk teruggeeft als u hem stap voor stap geeft.

Een adidas schoenen dames roze stretch mesh bovenwerk en verborgen sokconstructie zorgen voor een ademende, nauwsluitende pasvorm, terwijl een flexibele zool met gelaagd gumrubber zorgt voor betrouwbare tractie die gemakkelijk met je voet meebeweegt.

https://www.luckyisport.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas pure boost dames