Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » vans sk8 Messages in this topic - RSS
12/20/2018 7:38:29 AM
smithanselansel
Posts 4
"
Ondanks het enorme aantal mensen dat de low-top vans old skool gebruikt voor casual functies en doeleinden, blijft het een aanzienlijk aantal skateboarders charmeren. Ze zeggen dat deze Vulc-schoen is uitgerust met de essentiële elementen van een skateschoen die de voeten ondersteunt tijdens het manoeuvreren op het bord en het uitvoeren van elementaire bordentrucs. De kenmerkende, kleverige buitenzool blijft gripgevoelig, terwijl het niet-gevoerde voetbed een opmerkelijk boardgevoel biedt. Sommige gebruikers denken echter dat ze een andere uitgeruste sneaker dan deze low-top nodig hebben bij het uitvoeren van meer gewaagde skatetechnieken.
De vans sk8 heeft zeker een druk jaar gehad met zijn bijna constante transformaties. Slechts een paar maanden geleden gezien in een fluwelen herinrichting door het Japanse label Needles, neemt het model nu enkele aantekeningen van de boeken van anderen om een ​​welkom maximalisme te omarmen. Met het klassieke Slip-On-silhouet dat internationaal wordt herkend, is het niet meer dan normaal om het bovenwerk volledig te transformeren met een algehele satijnvervaardiging en hits van bloemenborduurwerk.
Bestelauto's geven datums en informatie vrij. vans classic die als skateboardlijn begonnen, zijn geëvolueerd naar zoveel meer. Van klassieke modellen zoals de Old Skool, SK8 editie en de slip-ons van de Vault-lijn worden getoond. We beschrijven ook elke Vans-samenwerking van skaters tot winkels. Gestart door Paul Van Doren en drie anderen in Anaheim, Californië, zouden ze bestellingen bij klanten plaatsen en klaar hebben tegen het einde van de dag.
vans authentic is een gerenommeerd streetwear-label in Californië, opgericht door broers Paul Van Doren en James Van Doren samen met andere partners in 1966. Vans is een belangrijke sportbeoefenaar, vooral in skateboarden, surfen en BMX. Een overvloed aan samenwerkingen variëren van high-end modehuizen zoals COMME des GARÇONS, Kenzo en Raf Simons tot streetwear-merken als Gosha Rubchinskiy, Supreme en Thrasher Magazine.
http://www.motnashoes.com/"
pages: 1
|

Home » Announcements » vans sk8