Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Online Kopen Messages in this topic - RSS
1/4/2019 3:18:54 AM
itzelvon21
Posts 2
Public School NY barstte in de sneakerscene met hun aangekondigde samenwerking met Jordan Brand en de Nike Air Force 1 Waar te Koop. Het NYC-gefokte herenkledinglabel richt nu zijn aandacht op Nike en de Air Force 1 High met dit eerbetoon aan het volledig witte pictogram in een volledig gedeconstrueerde build om de vroege voorbeeldfase van de productie na te bootsen. De PSNY x Air Force 1 High is gebouwd met premium leersoorten en onderscheidt zich door alle stiksels langs de naden bloot te leggen en de indruk van een onvolledige productie te geven. Een mock sample-tag leent ook voor het concept, net als de waarschuwing "PROPERTY OF PSNY, NOT FOR RESALE" op het lipje van de hiel. PSNY-branding is zowel op de tong als op de binnenzool duidelijk zichtbaar, met hun kenmerkende logo van We Need Leaders verborgen achter de hiellip.

Het lijkt erop dat Nike nog een beperkte Nike Air Force 1 Sale Nederlandzal toevoegen aan de gestapelde line-up van dit seizoen, maar dan op een veel exclusievere basis. De A-COLD-WALL * x Nike Air Force 1 High die voor het eerst in oktober werd uitgebracht, staat weer voor de gek gehouden vanaf de locatie NikeLab 1948 in Londen. De schoen zal vanaf 30 november verkrijgbaar zijn in de winkel, samen met de vier Nike AF100-releases.

Degenen die dit weekend thuis bleven en Nike Air Force 1 Sale nlCon tijdens Instagramverhalen zagen verschijnen, voelen zich nu een zwaar geval van FOMO gelijk. Van alle ongelooflijke schoenreleases die gedurende het weekend plaatsvonden, was deze Air Force 1 High-revival van Stash en Nike Sportswear misschien wel een van de grootste prijzen van het evenement. Deze werden uitsluitend bij Complex Con gedropt door Nike SNKRS Stash (een waarschijnlijk gepland toeval).

Oorspronkelijk uitgebracht in 2003 in beperkte hoeveelheden, heeft de Stash x Nike Air Force 1 Online Kopen"Nozzle Cap" de iconische print op de teen- en hielpanelen van de schoen. Nike brengt in 2007 een licht gewijzigde versie hiervan uit als een paar van het Air Force 1 25-jarig jubileum. Deze derde algemene heruitgave van de Nozzle Cap Air Force 1 verschuift van de grijs / witte colorway en kiest voor een volledig wit, terwijl de kenmerkende blauwe tint op de tag van Stash op de zool verschijnt.

Nike Sportswear gaat dit najaar verder met de samenstelling van het suède bovenleer en de gomzool voor de Nike Air Force 1 Opruiming voor dames, nu omschakelen van de dieptepunten die we eerder deze maand zagen naar Highs. De Air Force 1 High gaat samen met de klassieke combinatie van zwart en gom voor deze damesversie, gebouwd met een bovenwerk van suède en reflecterend zwart materiaal voor de Swooshes, het enkelriempje en het hiellipje.

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Online Kopen