Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultra boost x parley Messages in this topic - RSS
1/11/2019 9:13:22 PM
ooooqiwie
Posts 3

adidas sko dame sort Adidas har samlet kvinder fra alle verdens hjørner for at fejre deres nyeste løbesko, UltraBOOST X, som følger med mantraet, større hver runde. Jeg kommer til at tale mere om det i en anden post næste uge, men nu ved jeg, at det er en hybrid af PureBOOST X og UltraBOOST, og det ser ud og føles sødt.

adidas sko hvide blå Ultra Boost X er den næstbedste ting for alle damerne derude rockin 'adidas. Ligesom PureBOOST X blev dette design lavet for at understøtte den naturlige form af en kvinders fod. Ved hjælp af ARAMIS motion tracking teknologi fandt adidas de nøgleområder, der har brug for støtte.

adidas sko mænd grønne Adidas udvider deres Ultraboost X kollektion med en tonal overførsel til damerne. Denne variation er konstrueret i en fuld primeknit med en flydende buen i midten af ​​foden for et unikt design. Modellen bruger også et torsionssystem mellem hæl og for fod for at give stabilitet og holdbarhed. Endelig bruger silhuetten boost teknologi og en stretch-web kontinental gummi ydersål for at afbalancere det. Farvevejen er en primært nondye hvid.

adidas ultra boost x parley denne model har også et asymmetrisk patchwork design, udført med 3M garn for at skabe et meget unikt reflekterende mønster. Resten af ​​den øvre er sort med tonal matte hæl tællere. Øveren falder ind i en sort BOOST mellemsål fastgjort til en udendørs ATR Continental gummi ydersål. ATRs ydersål udnytter en robust slidbane til mere trækkraft blandt sæsonbestemte elementer. Andre detaljer omfatter co-branded tunge faner, samt 3M snørebånd og hæl trækker.

https://www.sort5sko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultra boost x parley