Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 97 Cheapest Messages in this topic - RSS
1/12/2019 12:16:55 AM
esperanza47
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenjog.com

Vandaag krijgen we de meest gedetailleerde kijk op beide kleurstellingen van deNike Air Max 95 Uitverkoop Dave White tot nu toe, aangezien de Nike Air Max 95 No-Sew het gebruikte model is, en de AM95 naar de toekomst brengt met een zijpaneel zonder naden met de kenmerkende golven in spetterende graphics. Een levendig oranje of meer ingetogen wit brengen volledig andere vibraties aan het silhouet, terwijl elk is versterkt met een harige suède tong voor een premium lifestyle-afwerking.

Zoals je zou verwachten, verlaat de Nike Air Max 95 Bestellen nederland goedkoop de productielijn van Nike Sportswear niet snel. Twee van de aanbiedingen uit de nieuwste ronde van gloednieuwe kleurstellingen voor het iconische silhouet voor herfst kunnen hier vandaag worden bekeken, elk met hun eigen unieke gevoel. Eerst hebben we een premium kijk op de schoen, perfect voor het komende koelere weer, met een bovenwerk van suède suède in lichtgrijs met donkergrijze details voor twee van de golvende panelen, waaronder de bovenste strook die meestal in mesh komt. De tweede nieuwe look heeft een unieke mix van kleuren, in de kleuren off-white en brown, geaccentueerd met levendige 'Ember Glow'-hits in de bovenkant.

Na een paar vroege uitgelekte Nike Air Max 95 Kopen goedkoopvandaag krijgen we onze eerste officiële blik op de komende driewegsamenwerking tussen kunstenaar Dave White, maat? En Nike voor twee unieke nieuwe looks voor de Air Max 95. Meest bekend in de sneakerwereld voor zijn speciale editie van de Air Jordan 1, is Dave White terug om nog meer gedenkwaardige schoenen te creëren bij Nike, terwijl hij ook de retailer in Groot-Brittannië brengt? in de mix voor deze gewaagde nieuwe takes op de Air Max 95, elk met verschillende kleurrijke afbeeldingen voor elke strip van het kenmerkende golvende bovendeel in een oranje of tan-uiterlijk.

Twee reuzen van de Nike Air Max 95 Bestellen goedkoopsneaker scene, retailer Size? en kunstenaar Dave White hebben hun krachten gebundeld met Nike Sportswear om de kleurrijke kleuren van de Air Max 95, geïnspireerd door de wildernis, nieuw leven in te blazen. Deze driewegsamenwerking bevat de kenmerkende illustratie van White op twee verschillende Air Max 95-modellen, met zware inspiratie afkomstig van twee boswezens in de vos en het konijn.

Na een nadere blik op deNike Air Max 95 Goedkoopste van het "Ale Brown" -pakket vorige week, komen we nu in de buurt van de Air Max 95. Met hetzelfde kleurenschema in wit en marine met "Ale Brown" accenten en gewoon een vleugje lichtroze, de Air Max 95 is voorzien van een premium constructie in canvas met de Ale Brown details in de vorm van lederen lambrisering aan de basis en teen van de bovenkant.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 97 Cheapest