Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air max zero se Messages in this topic - RSS
1/13/2019 9:28:12 PM
ajdferureut
Posts 3

nike air max schoenen zwart met goud Ontworpen in 1985, maar pas in 2015 uitgebracht, is de Nike Air Max Zero-damesschoen een pre-conceptontwerp van Air Max 1 dat een elegante boven- en lichtgewicht schokdemping combineert voor ultramodern comfort. Bovenwerk van textiel voor ventilatie; IU-middenzool met Max Air-eenheid in de hiel voor lichtgewicht demping; Rubber op de hiel en tip voor grip en duurzaamheid.

nike schoenen heren groen Gekleed in een zwart, grijs en wit kleurenschema. Deze Nike Air Max Zero is gebouwd met een mix van mesh- en Hyperfuse-overlays met zwarte accenten en grijstinten.

nike air max schoenen dames roze De Nike Air Max Zero is het nieuw gelanceerde pre-concept ontwerp voor de legendarische Air Max 1. Ze zijn gemaakt van een bovenwerk van ademende stof, structurele voeringen, booty constructie, phylon middenzool, zichtbare Air-Sole en rubberen buitenzool. rubber. .

nike air max zero se De originele Air Max Zero is zeker een deel van het verhaal, maar denk niet dat Nike er halt heeft gehouden en het op een dag heeft genoemd. De Air Max Zero is bijgewerkt met de huidige Nike-innovaties, zoals de lichtere phylon buitenzool van de Air Max 1 Ultra, naadloze, ondersteuningsvrije tops zonder extra gewicht en een lichtere, meer ademende mesh. Deze functies voegen niet alleen een eigentijds voordeel toe aan een historisch ontwerp, maar helpen ook om de originele en innovatieve visie van Tinker Hatfield te realiseren.

https://www.schoennieuwe.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air max zero se