Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Huarache Bestellen Messages in this topic - RSS
1/23/2019 1:44:19 AM
leorablock90
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

Nike Air Huarache BestellenSportswear weet dingen interessant te houden voor de Nike Air Huarache met unieke nieuwe kleuren zoals deze die je vandaag ziet. Ontworpen voor de dames, deze Air Huarache heeft een uiterlijk dat niet helemaal lijkt op alles wat we ooit eerder hebben gezien op het beproefde silhouet, gebouwd met een getextureerd bovenwerk van textiel in een uniek kleurenblok van gebroken wit neopreen met donkere en lichte tinten roze, afgewerkt met zwart voor de rubberen Huarache-hielkap.

Deze nieuwste look voor de Nike Air Huarache Kopen doet denken aan "Bordeaux", dankzij de combinatie van zwarte, donkergrijze en kastanjebruine tinten. De originele Huarache-hardloper lijkt inderdaad een beroemd kleurenschema te lenen van de eerste Air Jordan om Huarache-technologie, de Air Jordan 7, te gebruiken met deze Bordeaux-achtige uitstraling. Officieel, 'Night Maroon' voor de schaduw van kastanjebruin op de bootboot van Huarache, heeft de nieuwste colorway van de klassieke hardloopschoen ook zwart gaas en antraciet synthetisch leer, terwijl de tussenzool contrasteert in helder wit.

De Nike Air Huarache Nederland is al geruime tijd een van de populairste modellen van Nike Sportswear en ze hebben nog steeds geen ideeën op de colorway-afdeling. Hoewel we graag nog wat meer OG-kleuren terug willen zien en ook enkele van die packs uit de retro slate van begin tot medio 2000, is NSW nog steeds druk bezig het iconische running-aanbod van Tinker in 1991 opnieuw uit te vinden als een bonafide levensstijlklassieker. Hier geeft een lak van lakleer in Sunset Gold een parelachtige glans af voor een werkelijk unieke uitstraling.

Uit het niets is een van de laatste felbegeerde originele colorways van de Nike Air Huarache Goedkoop teruggekeerd. Het is de "Purple Punch" -look, die sinds de eerste release van de schoen al in 1991 niet meer op de markt is. Gedragen door Michael Johnson en Jerry Seinfeld op de dag, de langverwachte comeback van het witte, zwart en fel paars colorway hebben fans van retro runner tevreden, zelfs met een paar kleine aanpassingen: gaas in plaats van nylon op de teenendoos en standaard Huarache-logo-tags op de tong in plaats van de unieke Nike-logo-patches van de OG-versie.

De Nike Air Huarache Goedkope is terug met een nieuwe zomersfeer. De 1991 klassieker van Tinker Hatfield heeft meer transformaties gezien dan voldoende silhouetten in de archieven van Nike Sportswear nadat hij in 2013 werd teruggebracht tot een universeel applaus. De nieuwste aflevering maakt gebruik van een premium geperforeerd leer in deze verleidelijke exclusieve vrouw. De Atomic Pink monochromatische tint straalt een bepaalde pastelkleurige weelde perfect voor het voorjaar 2016 seizoen, zoals de hielkooi en overlays worden gecamoufleerd door een bijpassende schaduw in het hele neopreen en lederen aanbod.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Huarache Bestellen