Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Pas Cher Messages in this topic - RSS
1/24/2019 2:56:18 AM
devyn71
Posts 2


Du kan hämta den från www.chaussureprofile.com

I december 2015, den inledande Adidas NMD Pas Cher-siluetten som släpptes i sin första färgväg som består av Core Black, och nu har det tyska sportklädermärket meddelat att modellen kommer att erbjudas i en vit variation i sommar 2016. Sportar en andningsbar Primeknit-konstruktion, den snygg design är detaljerad med dess signatur tekniska svetsade tejp överlagringar på sidopanelerna, eftersom det hela ligger på toppen av en matchande full längd sållenhet med sina tydliga blå och röda EVA-pluggar.

Först utsläppt utanför USA i förra månaden, antyder ankomsten av den vita Adidas NMD Pas Cher France, har äntligen bekräftats av den tyska sportklädermärket. Tidigare idag via adidas officiella twitter-konto, publicerade företaget en tweet som refererar till det aktuella datumet, vilket är planerad till fredag ​​den 15 juli Silhuetten kommer också att förenas med City Sock i svart - en annan siluett som nyligen debuterade utomlands först.

Denna rena Adidas NMD Prix Pas Cher debuterades nyligen hos återförsäljare utomlands, medan dess ankomst stateside fortfarande är planerad till någon gång under mitten av sommaren. En annan titt på den kommande modellen är framträdande, som följs tillsammans med City Sock in black, ett annat par som kommer att debutera till återförsäljare rikstäckande under de kommande veckorna också. Sammantaget består den snygga lågkomponenten av breathable Primeknit med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna som också avbildar det ikoniska trestrimsmotivet. Dessutom detaljerad med en strumpliknande krage, är modellen färdig med en tonal full-längd boost-enhet som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgade Adidas NMD Solde äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess andningsbara primeknit övre och EVA-insatser på mellansolen som draperas i respektive färgväg. Kompletterad med en ren, vit boost-enhet, en fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

Med City Sock i Adidas NMD Avis förenas med sin släpp, är detta par i huvudsak skuggat i orörda vita. Består av breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverlagringar på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en strumpliknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Pas Cher