Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » New Balance 247 En Soldes Messages in this topic - RSS
2/14/2019 8:52:57 PM
lorenzkuhlman
Posts 2


Du kan hämta den från www.chaussureprofile.com

"Sweatshirt" New Balance 247 En Soldes har strutted sina grejer i rött, visat oss en titt på en marlgrå passform och idag ryggar den upp och ser varorna i grått med denna Volt marinerade brygga. En kraftig svart skaka på baksidan och en matchande yttersula kombinerar för att balansera hela paketet, medan ytterligare vita detaljer ger en fin kontrast. 247 är mer eller mindre den mest väsentliga modellen i flottan och New Balance faller aldrig för att påminna oss varför. Ordet väsentligt kastas mycket på mode, men vad innebär det verkligen? För oss borde det inte betyda mycket mer än en grundläggande, snygg snygging i en färg som kan tillämpas i alla situationer, det vill säga på en arbetsplats, på universitetet, en natt på stan eller något däremellan - vi tror att du vet vart vi går med det här!

Med sneakersvärlden som fortfarande är i "Ath-leisure", sweatsuit-trend, maximerar New Balance 247 Acheter på hype genom att leverera "Red Sweatshirt" 247. Med en livlig röd duk övre har de nedre panelerna en lyngliknande mönster, kontrasterad via marled röda nätfack. Tung svart nubuck detaljer på hälsnivån hela paketet ut. Det kommer att finnas en tid i denna värld där allt som kan vara kommer att vara täckt i paisley, det är egentligen bara en fråga om tid. Det senaste föremålet som ska upphöjas till paisleyplatån är New Balance 247. Paketet du ser ovan består av en blå.

New Balance's Luau Pack tar New Balance 247 Achat till en mycket mer festlig plats med en treenighet av sparkar för både wahines och kanakas. Kicksna visar den berömda atmosfären av en "luau" - den traditionella hawaiiska festen - med tropisk foder som knipper över toppen, plus olika ömotiv. Nu är det här en riktig hemstad hjältar hyllning! I kölvattnet av händelserna som ägde rum vid Boston Marathon 2014, har Cambridge stilarter, Concepts, sidat med New Balance för att andas nytt liv i Bostons rika springhistoria och presenterar "Boston" 247. Börja i en mocka betjäning av Skyline blå, marinblå Horween läderpaneler kommer flankeras av grå mockahatt kepsar, som har en laser etsning av Boston skyline för snygging.

Nästa avdrag i New Balance 247 Vente "Connoisseur Guitar" -samling kommer fram i den här nya versionen av 247-siluetten. Inspirerad av klassiska gitarrplockar, kombinerar dessa 247s tan suede, havremjöl och svart läder över det övre. En snabb blinkning av rött omger 'N' och lägger till pop till de arvinspirerade tunga-taggarna. Den är färdig med "USA" broderi i hälen - en subtil nod till deras "Made in U.S.A" -konstruktion.
pages: 1
|

Home » Announcements » New Balance 247 En Soldes