Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 98 rød Messages in this topic - RSS
2/14/2019 9:17:39 PM
Njdshfhasd
Posts 3

nike sko mænd 2019 Air Max 98 redede bølgen af ​​sin legendariske forgænger og debuterede med fuldt synlige luft- og væskeformede linjer. Nu vender den tilbage, der har det samme underskriftsudseende og et nyt stykke farver.

nike sko dame sort Air Max 98 har aldrig været en subtil sneaker. Den multi-leveled bølge æstetiske og fuld længde synlige luftenhed vendte hoveder fra det øjeblik det ramte gaden. 20 år på, kan tilbageholden stadig ikke røre ved den sko, der tog chill ripple øvre af Air Max 97 og skruede op i lydstyrken. Denne seneste iteration af den seismiske profil er i hvid og sort med flerfarvede accenter.

nike sko hvid grøn Husk revolutionen. 1987 oplevede Air Max-linjens fødsel og udstillede synlig Air for første gang. Det som begyndte som et eksperiment i dæmpning udviklede sig snart til et ikon på sporet - og gaderne. Gennem årene er det blevet reimagined og retooled, men arv forbliver altid.

nike air max 98 rød Tidligt på året har Nike allerede etableret som årets Air Max 98 - betaler respekt for silhuettets 20. år på scenen med en masse nye farver og OG-genudgivelser, der er bestemt til at dominere de kommende måneder.

https://www.sort5sko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 98 rød