Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals ZX Flux Billigt Sverige Messages in this topic - RSS
3/14/2019 9:39:27 PM
maurine41
Posts 2
adidas Originals slog guld med Adidas Originals ZX Flux outlet sverige tillbaka 2013. Siluetten överbryggade klyftan mellan retro-inspirationer baserade på de tre stripens historiska och avslappnade livsstilskor. Floral har behållit en närvaro över modellen under de senaste två åren och nu kan du glömma vintern för tillfället med den senaste kvinnans exklusiva.

När den första introduktionen var, hade Adidas Originals ZX Flux outlet online sverige ganska lopp som den tre stripens fokuspunkt för deras växande Originals kategori. Siluetten felfritt blandade avslappnade känslor med arkiviska ZX-modeller från slutet av 80-talet till början av 90-talet, så det var det bästa av båda världarna. Paret lyckades även utmana Nike Roshe Run för en del av den lediga marknaden, tills adidas ändrade sitt fokus till den ständigt växande Tubular-kategorin. Men ZX Flux har fortfarande varorna som det här unika blommaparet visar. Färgbanan kombinerar en fotorealistisk bakgrund med tecknade överlagringar i en rad regnbågsskuggor för en grafiskt komplex utseende som säkert kommer att vända huvudet.

Återskapas igen, presenterar den nyaste upplagan av Adidas Originals ZX Flux Billigt rea skon som du aldrig sett det tidigare. Det är faktiskt så annorlunda att du förmodligen inte skulle gissat att det var en ZX Flux-modell alls. Vad vi har här är ZX Flux ADV ASYM, med ett asymmetriskt snörningssystem, all mesh övre, tydlig TPU-hälräknare och retoolad sållenhet. Precis som knappt håller på sig med sin Flux-DNA, återfinns den nya adidas livsstilsmodellen till utvalda europeiska återförsäljare nu i denna maroon färgväg, så se upp för dem snart i USA.

Hjälper dig att bryta Adidas Originals ZX Flux Billigt Sverige fri från det dyra vinterväder och ofta dämpade sneaker färgvägar av säsongen, adidas Originals ger ett skott av färg till dina fötter med denna duo av rosa sneakers. Kvinnans ZX Flux och Tubular får behandlas på de iögonfallande färgvägarna, presenterade i tonala hetrosa överdelar för de ursprungliga konstruktionerna av varje modell.

"Idag ser utgåvan av en ny video för att fira lanseringen av Foot Locker-exklusiva Adidas Originals ZX Flux Billigt Online ADV Infinite Possibilities-paketet. Videon är skuten i Europa och har de två exklusiva färgerna av de nya sparkarna som ser LIT.ZX Flux ADV är nästa framsteg i ZX Flux, som var en modern tolkning av den ikoniska ZX 8000, och innehåller fortfarande många av de mest älskade designelementen i ZX Flux. Alla som presenteras och redovisas är verktyget, den (något justerade) hälburken, flytande ränder och minimal övre, och de förenas med nya detaljer, till exempel en ny moderniserad EVA-verktyg, svetsade detaljer och en flytande hälbur. "
 
Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals ZX Flux Billigt Sverige