Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 270 flyknit sale Messages in this topic - RSS
3/19/2019 9:08:48 PM
alena91
Posts 4

nike air max schoenen dames zwartDe eerste in zijn soort, de Nike Air Max 270, heeft een Max Air-eenheid die speciaal is gemaakt voor Nike Sportswear. Verdere uitwerking van het ontwerp zijn de overdreven tongtop en heritage tonglogo, die beide een directe knipoog zijn naar de originele Air Max 180 (uitgebracht in 1991). Deze editie van het model wordt geleverd met een bovenwerk van zwart gaas en beschikt over de bovengenoemde volt-accenten, die zich uitstrekken van de bovenkant naar de tong en de Max Air-eenheid.

nike schoenen heren goedkoop Nike introduceert een nieuwe color-way van hun signature "Air Max 270". De sneaker is ontworpen voor dagelijks gebruik en heeft Nike's grootste airbag tot nu toe op een levendige Magenta kleur-manier die aansluit op het swoosh-logo. De Air Max 270 heeft ook een goudgele rand en veters, samen met een witte middenzool voor een extra pop.

nike air max schoenen wit met zilver Bekijk het vetersysteem. Het is ontworpen om je voet veilig te houden terwijl je de unieke, asymmetrische look rockt. Het Multi-Swoosh-ontwerp aan de zijkanten doet denken aan een sfeer uit de late jaren 90, en de rubberen teen leest "AIR" op de punt. De Air Max 270 is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan unieke kleuren, die vooral worden benadrukt door het heldere rubber op de hiel. Al die opties zijn gewoon te cool om te negeren.

nike air max 270 flyknit sale De 270 is een mooie combinatie van de Air Max-genealogie, die de legendarische looks van de 180 en de 93 combineert. Lichtgewicht, nauwsluitend en met 270 zoete graden van zichtbare, bolvormige lucht die bij elke stap een trampoline-achtig effect oplevert. Je zult overal willen stuiteren.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 270 flyknit sale