Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike blazer mid rebel Messages in this topic - RSS
4/3/2019 8:31:40 PM
fpxau0ge
Posts 3

nike schoenen dames sale Met het oog op het basketbaldebuut blijft de Nike Blazer schitteren. In 1972, een decennium vóór de introductie van de geliefde Air Force 1, deed Nike zijn eerste avontuur in de wereld van basketbal met de Nike Blazer. De opvallend eenvoudige schoen heeft een bovenwerk van leer, suède of canvas verankerd op een cupsole - toonaangevende innovaties voor die tijd. Het detail dat de Blazer van de baan en op de stoep wegsleepte, was de oversized natuurlijke suède Swoosh

nike schoenen heren blauw Nike brengt ons een vintage three pack Blazers om het nieuwe jaar te beginnen. Dit trio van iconische throwbacks wordt gepresenteerd in een premium wit lederen bovenwerk terwijl een fuzzy grijs suède het spatbord en de teen-box bedekt. De OG-branding wordt prominent op de tong weergegeven, die samen met de blootgestelde schuimafwerking van de tong samenkomen om de klassieke look te voltooien.

nike schoenen zwart rood Het pakket bevat drie opties in de vorm van verschillende kleuren Swooshes van "Pacific Blue" en "Lucid Green" tot "Habanero Red." Extra details zijn onder andere bijpassende Nike-branding op de hiellip en de inlegzolen.

nike blazer mid rebel De nieuwste versies van Nike Blazer komen in de vorm van het "Spooky Pack". Het pack ziet de sneaker gewikkeld in een "All Hallows Eve" en "Grim Reaper" -kleuren. De eerste colorway heeft een gebroken wit bovenwerk met fel oranje details, terwijl de tweede wordt geleverd in een voornamelijk zwart bovenwerk. Beide sneakers hebben dan een reeks kenmerkende Abloh-designelementen.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » General » nike blazer mid rebel