Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air span ii midnight navy Messages in this topic - RSS
4/10/2019 8:39:18 PM
dke3qo1f
Posts 3

nike schoenen dames sale Nike reed van oudsher met een retroloper diep in de kluis om een ​​van hun old school-klassiekers nieuw leven in te blazen. De opvolger van een late jaren '80 schoen, de Air Span II werd een paar jaar na het origineel in 1990 vrijgegeven - en is sindsdien zelden meer gezien. Terug in een van de OG-kleurenschema's versieren een combinatie van wit, grijs en zwart de combinatie van bovenwerk, terwijl opvallende blauwe accenten worden benadrukt op het zijpaneel Swoosh, tonglabel en buitenzool. Het uiterlijk is voltooid en de kenmerkende Air Span II zit aan de zijkant.

nike schoenen heren blauw De Nike Air Span werd oorspronkelijk uitgebracht in '89 met de II in 1990 op de voet gevolgd, ze waren een favoriete keuze onder hardlopers dankzij hun combinatie van duurzaamheid en stijl, terwijl ze ook goedkoper waren dan zichtbare luchtselecties, sindsdien zijn ze niet meer geweest gezien al geruime tijd, tot eerder dit jaar, toen ze opnieuw opdoken en een krachtige uitspraak deden met een groot aantal levendige en retro kleuren.

nike schoenen zwart rood De vintage loper werd geplaatst in Complex's top 50 running sneakers aller tijden met hen en verklaarde dat "this (Air Span II) een heruitgave verdient, net zo, zodat een nieuwe generatie deze road running creatie kan waarderen. Nike luisterde en bracht het terug voor alle OG-sneakerheads om nostalgie te voelen en om de nieuwe generatie de kracht van de Span te laten zien.

nike air span ii midnight navy De Air Span II is echter de tand des tijds. Met een onmiskenbaar uiterlijk in de jaren '90, is de Air Span II een tijdloze stijl, die een gat van 27 jaar overbrugt en zo relevant als altijd blijft. Het mesh-bovenwerk biedt ademend comfort, terwijl de voeten, ingekapselde lucht en schuimdemping uw pas verzachten.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air span ii midnight navy