Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air force 1 low black white Messages in this topic - RSS
4/18/2019 3:04:35 AM
averycs
Posts 3

Deze Nike Air Max 98 heeft een bovenwerk van wit gaas met accenten in rode leren accenten adidas vapormax plus. Rode nubuck verschijnt op het spatbord en de hak, met reflecterende slagen op de veterlussen en de hiellip. Een witte tussenzool, duidelijke Air Max-zoolunit en rode rubberen buitenzool completeren het ontwerp.
Toen kwam de volledig witte Laag. Knapperig als witte Reeboks - een populaire hustler-schoen in bepaalde wijken in NYC, toen dergelijke stilistische indelingen iets waren - de wit-witte colorway laat het tijdloze uiterlijk van Kilgore's creatie spreken. Maar toen precies de witte nike air force 1 low black white voor het eerst werd uitgebracht, blijft het een raadsel. De tijd tussen de heruitgave van de AF1 uit 1986 en het begin van de jaren negentig van de herontwerp van de schoen om de gaas zijpanelen te elimineren, is zo vreemd gedocumenteerd. Het is zo fragmentarisch dat het begrijpelijk is als sommigen denken dat de schoen pas eind jaren negentig is ontstaan.
Sinds de oprichting van de NBA in 1946 hebben we duizenden paren basketbalschoenen op het hardhout zien slaan en er zijn een paar specifieke paren die om verschillende redenen altijd in de hoofden van sportfans zijn geëtst. De kleinformaat Scottie Pippen van Chicago Bulls maakte naam in 1996, terwijl hij de vrij flamboyante nike air more uptempo '96 premium (later omgedoopt tot de Uptempo) droeg, een zwarte basketbalschoen met een volledige airbag onder de voeten en enorme witte lederen letters gepleisterd aan de zijkant .
De nike blazer low dames heeft de krantenkoppen gedragen door elk lichaam, van jongensbands tot rocksterren tot supermodellen. Je hoeft alleen maar te kijken in welk warm mag dan ook om te kijken naar de Nike 'Blazer' is de fashionistische schoenkeuze! Oorspronkelijk een iconische basketbalschoen die zich een weg baant rond de sportarena en op straathoeken en al 30 jaar een favoriet is. Ziet er geweldig uit met chino's, jeans of shorts, de enige veelzijdige schoen die er is.
https://www.nieuwelevensstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air force 1 low black white