Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air vapormax utility Messages in this topic - RSS
4/20/2019 1:48:09 AM
z0xz2n6h
Posts 3

nike sko mænd sort 2019 Nike Air VaporMax Utility bliver remixet til at erobre mørke, våde ruter. En vandafvisende øvre hjælper med at holde fødderne tørre, mens skiftet er hurtigt og nemt at justere. Elementer i hele den øvre er reflekterende.

nike sko dame hvide Den oprindelige VaporMax blev bygget med ideen om at bruge mindre luft, men mere effektivt. Designet med hjælp fra trykkort på foden identificerede Nike's designere den præcise mængde luft, der var nødvendigt for at understøtte et løbehjul. Ved at udnytte deres data dannede holdet en slidbanet mønstret ydersål, der udførte sig som små stempler; med hver af sine lugs bliver skubbet ind i luftenheden og frigiver ved step-off for en energi-reagerende, fremdrivende udbrud.

nike sko grå og lyserød Den nye Vapormax enhed har flyttet ud over den traditionelle mellemsål, ydersål sneaker build. Det er en enkelt enhed med tilsluttede lommer i luften. Denne luft er mindre trykket end i tidligere Air Max-enheder, og har derfor mindre vægt.

nike air vapormax utility Luftens bevægelse gennem enheden som trykpunktet ændrer sig under foden, giver effekten af, hvad ældste beskriver som et stempel. Dette giver dig den responsive dæmpning, der nogensinde er produceret af en løbesko. Reduktionen af ​​vægt i dette design kombineres med Flyknit øvre betyder, at Vapormax er utrolig let, hvilket også forbedrer ydeevnen.

https://www.tilbudsnkrs.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air vapormax utility