Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike air berwuda premium Messages in this topic - RSS
5/15/2019 8:11:21 PM
f5w3tmgg
Posts 3

Nike schoenen heren zwart Klassiek en modern ontmoeten elkaar als het gaat om de stijl van de Nike Air Berwuda. De sneaker draagt ​​de technologie van een hardloopschoen in de buitenzool en biedt uitstekende bewegingsvrijheid voor de drager. Deze running-turned-casual schoen heeft uitstekende eigenschappen en een lichtgewicht behandeling tegen een budgetvriendelijke prijs.

Nike schoenen dames roze Vieren het oorspronkelijke 1979 Bermuda silhouet, Nike brengt ons en bijgewerkte versie van het middelste profiel met moderne materialen en technologie in de body van de sneakers. Bij de kicks wordt een HyperFuse-schoenendoos gebruikt, met extra details over het bovenmateriaal, inclusief textieloverlays, EVA-tussenzolen en een ingebouwd luchtkussen voor extra comfort.

Nike schoenen wit blauw Het vooruitstrevende merk begrijpt de cyclische aard van mode en stijl en is nu het perfecte moment om deze 70's-stijl schoen opnieuw te introduceren. Deze specifieke "goal leaf" colorway heeft een geel, bijna oranje, bovenwerk met een wit accentpaneel achter de swoosh.

Nike air berwuda premium  De swoosh steelt de show en krijgt een babyblauwe suede-behandeling om de schoen echt af te stellen. De NIKE-branding op de achterkant van de schoen maakt ook gebruik van deze babyblauwe tint. Deze schoen is een perfecte mix tussen klassieke en moderne stijl met verbeterde technologie-eigenschappen om het comfortabeler te maken.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike air berwuda premium