Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike schoenen heren zwart Messages in this topic - RSS
5/24/2019 8:26:35 PM
du8pi7qc
Posts 3

nike schoenen dames sale De Air Max-franchise trof een nieuwe benchmark met het debuut van de Air VaporMax. Trouw aan zijn erfgoed, de schoen versneld de rennende wereld naar voren zonder op te geven een van zijn sneaker cred. De Air VaporMax 2 zet de traditie voort en voegt structuur en ondersteuning rond de teen en hiel toe om de stabiliteit van de schoen te versterken. Licht, flexibel en met meer lucht onder de voeten dan ooit tevoren, het is nog steeds Nike's meest revolutionaire Air Max.

nike schoenen heren zwart De Air VaporMax Flyknit Moc is Nike's nieuwste versie van de VaporMax. Zoals de naam aangeeft, is deze nieuwe variant van de VaporMax een ontwerp zonder gleuf. Slanker dan de originele versie, de Nike Air VaporMax Flyknit Moc is voorzien van het reguliere Flyknit-bovenwerk met overlappende tenen en hielen en wordt ook geleverd met een middenvoetriem, voorzien van een Swoosh, om je voeten te sluiten en om dat sokachtige gevoel te geven.

nike schoenen wit met blauw Het Nike Air VaporMax-hulpprogramma wordt opnieuw gemengd om donkere, natte routes te overwinnen. Een waterafstotend bovenwerk helpt je voeten droog te houden, terwijl de vetersluiting snel en eenvoudig aanpasbaar is. Elementen in het bovenste deel zijn reflecterend.

nike air vapormax flyknit Nike's Air Vapormax Run Utility biedt een verweerd bovenwerk en reflecterende details om de drager droog en veilig te houden. Iriserende gesealde naden en hielpanelen voegen zichtbaarheid toe aan dit model, ontworpen om snel in de voet te knellen met een kniekousen-systeem. De Vapormax Air-unit beëindigt het model met demping over de volledige lengte en een rubberen neus voor tractie.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike schoenen heren zwart