Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air vapormax plus wit Messages in this topic - RSS
6/11/2019 8:07:20 PM
ndjn2px0
Posts 3

nike schoenen dames zwart De Nike VaporMax is een van Nike's grootste en beste toevoegingen aan de Air Max-erfenis. Ruim zeven jaar in de maak, VaporMax verwijdert elke laag tussen je voet en de Air Sole weg. Deze trainers leveren de lang gekoesterde ambitie van Nike om je het gevoel te geven dat je op Air loopt.

nike schoenen wit met roze Nike-veteranen herinneren zich het begin van de Air Max Plus in 1998, een ontwerp van Sean McDowell dat zich kenmerkte door een streetstyle die door Europa en Australië trok. De Air VaporMax, gelanceerd, zijn enkele van de lichtste schoenen op de markt vanwege het Flyknit-bovenwerk en de innovatieve Air-tussenzool.

nike schoenen kopen heren De vereniging van deze twee hardlopen sneakers heeft een hybride sneaker gefokt die de bovenkant van een Air Max Plus combineert met de zool van de VaporMax. Deze schoen heeft een tussenzool met een complete luchteenheid en een bovenwerk van neopreen dat wordt bekroond door TPU-versterkingen in het zwart. Voor dit specifieke model besloot Nike ook om het iconische "Tn" -logo op de hiel te veranderen voor de letters "Vm".

nike air vapormax plus wit VaporMax trainers zijn overal gespot, van de straten in de binnenstad tot evenementen zoals Paris Fashion Week. Ze zijn ongelooflijk vet met een enorme Air sole, en tonnen kleuren en stijlen om uit te kiezen. De originele en Flyknit-edities hebben een gestroomlijnd bovenwerk met een sportieve uitstraling, terwijl de Plus-editie een opvallende middenvoetkooi heeft die hem onderscheidt. Je kunt ze dragen zoals je wilt, en ze zullen zeker een verklaring afleggen.

https://www.97saleweekly.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air vapormax plus wit