Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air vapormax plus rød Messages in this topic - RSS
6/11/2019 8:13:17 PM
ndjn2px0
Posts 3

nike air vapormax sko mænd Nike VaporMax har været en af ​​Nike's største og bedste tilføjelser til Air Max-arven. I mere end syv år i gang, fjerner VaporMax hvert lag mellem din fod og luftsålen. Disse trænerer leverer Nike's langvarige ambition om at få dig til at føle, at du går på Air.

nike sko lyserød hvid dame Nike veteraner vil huske starten af ​​Air Max Plus i 1998, et design af Sean McDowell præget af en streetstyle, der fejede over hele Europa og Australien. Air VaporMax, der er lanceret, er nogle af de letteste sko på markedet på grund af sin Flyknit øvre og innovative Air midsole.

nike air vapormax sko sort Foreningen af ​​disse to løbende sneakers har opdrættet en hybrid sneaker, der kombinerer den øvre del af en Air Max Plus med sålen af ​​VaporMax. Denne sko har en mellemsål med en komplet luftenhed og en øvre neopren, der er toppet af TPU forstærkninger i sort. For denne model valgte Nike også at ændre det ikoniske "Tn" -logo på hælen til bogstaverne "Vm".

nike air vapormax plus rød VaporMax-trænerne er blevet spottet overalt fra gaderne til byerne til arrangementer som Paris Fashion Week. De er utroligt dristige med en massiv luftsål, og masser af farver og stilarter at vælge imellem. De originale og Flyknit udgaver har en strømlinet øvre med en sporty kant, mens Plus-udgaven har et slående midfoot bur, der sætter det fra hinanden. Du kan bære dem, men du kan lide, og de er sikker på at gøre en erklæring.

https://www.tilbudsnkrs.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air vapormax plus rød