Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air vapormax run utility orange Messages in this topic - RSS
6/24/2019 9:12:34 PM
pgcor6wj
Posts 3

nike air vapormax sko mænd hvid Nike har aldrig været en til at vige væk fra tinkering med deres allerede banebrydende design og denne sæson er Nike Air VaporMax den nyeste model for at modtage en opgradering. Udformet med at huske, spiller Air VaporMax Run Utility vært til et ensemble med præmie detaljer, samtidig med at du beholder alle de vigtigste funktioner, der gør silhuetten så revolutionerende.

nike sko sort og guld dame I tredive år siden frigivelsen af ​​den første Air Max-model var det meningen, at VaporMax skulle adskille sig fra sine forgængere. Det revolutionerende par blev dannet med ideen om at bruge mindre luft, mere effektivt. Ved hjælp af trykkort på foden identificerede Nike's designere den præcise mængde luft, der var nødvendigt for at understøtte et løbehjul.

nike air vapormax sko lyserød Baseret på denne teknologi dannede holdet en slidbanet mønstret ydersål, der udførte sig som små stempler; med hver af sine lugs bliver skubbet ind i luftenheden og frigive ved step-off for den energi-responsive, fjedrende hoppe.

nike air vapormax run utility orange Over 7 år i gang, placerer Nike Air VaporMax Flyknit Running Shoe din fod direkte på Nike Air-teknologien. Ved at fjerne eventuelle lag i mellem og giver kun dæmpning, når det er nødvendigt, leverer den den letteste, mest fleksible Air Max løbesko endnu.

https://www.tilbudsnkrs.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air vapormax run utility orange