Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 1 premium sc Messages in this topic - RSS
7/3/2019 10:32:27 PM
tlowzkty
Posts 3

nike air max sko mænd blå Nike Air Max 1 blev designet af den legendariske sneaker designer, Tinker Hatfield, tilbage i 1987. Tinker blev bedt om at designe den ultimative nye løbesko sammen med to andre sneakers det år, Nike Air Safari og Nike Air Trainer 1. Men klart, Tinker var op for udfordringen.

nike sko dame sort 2019 Da Nike Air Max 1 selvfølgelig er en af ​​de mest heralderede Swoosh-silhuetter af hele tiden, har Nike selvfølgelig frigivet en masse sjældne og samarbejdspartnere, der tager modellen igennem årene. Og mens mærket fortsætter med at udvide sin altid populære Air Max-serie, har det dog ikke medført et fald i popularitet af AM 1'er.

nike air max sko hvid grå Man kan lide at holde det enkelt, sammenkobling af JD-eksklusive Air Max 1 Essential med klassiske denim jeans og friske hvide sokker. Med en unik design og farvekombination kan du ikke gå galt med denne eksklusive udgave. Brug dem med laidback joggers til et ultra-comfy street look.

nike air max 1 premium sc Disse er kvaliteter, der gælder for både Nike og Parra. Med dette andet samarbejde regenererer Nike og Parra et ægte sneaker kultur partnerskab med en farvepalet, der er lige knyttet til Parras kunstneriske stil og historien om Nike's signatur siloer.

https://www.tilbudsnkrs.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 1 premium sc