Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 90 be true Messages in this topic - RSS
7/12/2019 9:32:33 PM
nlewm8c1
Posts 3

nike schoenen outlet dames Nike verhoogt het niveau van creativiteit terwijl het deze nieuwe ICE-versie presenteert van het klassieke Air Max 90-hardloopsilhouet. Het model dankt zijn naam aan de doorschijnende fused in zijn build.

nike schoenen heren zwart De eerste in zijn soort is de Gym Red / Neon colorway, met een rood synthetisch bovenwerk met een tonaal kristallijn patroon van geometrische vormen en bijpassende tonale veters. De afgezwakte colorway wordt geaccentueerd door het felle rode paneel rond de Air Max-eenheid op de buitenzool.

nike schoenen wit met roze De andere helft van de collectie schildert de Air Max 90 in een reptiel-beïnvloed giftige groene tint terwijl hij voor zwart leer als basis kiest. Zoals gewoonlijk biedt een luchtbel in de tussenzool u bij elke stap troebel comfort met een rubberen buitenzool die voorkomt dat u op verontrustende oppervlakken wegglijdt.

nike air max 90 be true Dit bereik van de Nike Air Max 90 heeft een bovenwerk van wit gaas met overlays van grijs en zwart. Het markeren van de schoen is een regenboog multi-gestikt Swoosh-logo aan de zijkanten, samen met oranje, paarse, rode, blauwe en gele tinten op de plastic overlays.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 90 be true