Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air vapormax utility Messages in this topic - RSS
7/15/2019 10:03:26 PM
jswk097g
Posts 3

nike schoenen heren grijs De Vapormax is een zeer belangrijke sneaker voor Nike. Nike heeft de meeste lucht die ze ooit in een sneaker hebben gestopt in de Air Vapormax gedaan. De "bubbels" in de zool zijn gevuld met lucht en het bovenwerk is een vlieggeweven materiaal dat Nike op veel sneakers heeft gegooid.

nike schoenen dames roze De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, platina en een 'klassieke' kleur, met een zilveren bovenwerk en een rode Nike swoosh.

nike schoenen zwart goud De VaporMax 2.0 werkte aan de reeds baanbrekende technologie van zijn voorganger, waarbij het silhouet grondig werd bijgewerkt met duurzame synthetische overlays op de neus en hiel voor betere bescherming. De lichtgewicht trainer beschikt ook over adaptief Flyknit-bovenwerk dat meebeweegt met de contouren van je voet voor een ultra-lichtgewicht gevoel, terwijl een Flywire-vetersysteem een ​​vergrendelde pasvorm garandeert.

nike air vapormax utility Dit 3.0 'Pure Platinum' paar is een perfecte basis voor de lente- en zomermaanden. De witte swoosh-logo's zijn gemaakt van een bovenwerk van een flyknit en beschermen tegen metaalzilver op de hiel, waardoor het paar minimaal maar toch ongerept blijft. Een sneaker geschikt voor elke athleisure.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air vapormax utility