Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air max 97 blauw Messages in this topic - RSS
7/22/2019 9:17:22 PM
orqly04b
Posts 3

nike schoenen zwart heren Met een volledig zichtbare lucht en een uniek ontwerp dat snelheid schreeuwt, heeft de Air Max 97 snel een naam voor zichzelf gemaakt over de hele wereld. Nu, meer dan twee decennia later, zet het nietjes silhouet zijn regeerperiode voort op een premium manier.

nike schoenen dames groen Denk aan de revolutie. In 1987 werd de Air Max-afstamming geboren, waarbij voor de eerste keer de zichtbare lucht werd getoond. Wat begon als een experiment in demping evolueerde al snel tot een pictogram op de baan en de straten. In de loop der jaren is het opnieuw ontworpen en opnieuw ontworpen, maar het erfgoed blijft altijd bewaard.

nike schoenen outlet online We hadden al een geweldige doorbraak gezien met de Nike Air Max 95 met die gekke lagen en luchtsysteem, die ook als inspiratie dienden, maar twee jaar later duikt de Air Max 97 op met een opnieuw uitgevonden luchtbel. Het resultaat was verbluffend, dit was de eerste keer dat we een schoen zagen met een luchteenheid van volledige lengte langs de zool.

nike air max 97 blauw Een futuristisch en verfijnd silhouet ontworpen door Christian Tresser, geïnspireerd op de Japanse hogesnelheidstrepen en had een gekke dynamische uitstraling.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air max 97 blauw