Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas marathon tech bruin Messages in this topic - RSS
7/24/2019 10:52:47 PM
sstt30h1
Posts 3

adidas schoenen zwart heren De adidas Marathon Tech trainer haalt zijn inspiratie uit het originele archiefontwerp uit de adidas Marathon TR trainer, een trainer die Mr 3 Stripes zelf, Adi Dassler, nog steeds bij het ontwerpproces zag. De Marathon TR was ook een van de laatste adidas-projecten van Dassler voordat hij helaas in 1978 overleed.

adidas schoenen dames groen Het trailrunner-ontwerp werd voor het eerst geïntroduceerd in 1979 en startte een nieuwe golf van retro-runners, met zijn beroemde gripzool die een nachtelijke hit werd met trailrunners over de hele wereld. Andere stijlen die de naam Marathon namen, waren de Marathon 80, een hardloopstijl die een jaar na de originele TR kwam met een bovenwerk van vergelijkbare stijl en suède maar met een minder trailgerichte buitenzool.

adidas schoenen outlet online Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat de Marathon TR ook de beroemde Dellinger-band aan de tussenzool bevatte, een zoolsysteem speciaal ontworpen voor hardlopersbehoeften.

adidas marathon tech bruin Volgend in de stappen van adidas 'eerste trailschoen, combineren deze sneakers vintage stijl met moderne technologie. Een glanzend bovenwerk van mesh pronkt met suède overlays voor een gestructureerde look. De retro web-middenzool met responsieve Boost-demping biedt energieteruggave bij elke stap.

https://www.schoenenmark.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas marathon tech bruin