Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air force 1 low sale Messages in this topic - RSS
7/31/2019 10:32:03 PM
fo3tryki
Posts 3

nike schoenen wit dames Oorspronkelijk uitgebracht in 1982 en ontworpen door de legendarische Nike-ontwerper Bruce Kilgore, was de Nike Air Force 1 Nike's onderneming in de wereld van de NBA. Voordien concentreerde Nike zich op de hardloopmarkt en deed het zo goed, maar zij waren op weg naar de basketbalscene Nike wilden graag een basketbalschoen samenstellen.

nike schoenen heren grijs De Nike Air Force 1 is misschien wel een van de populairste sneakers die er zijn. De opvallende ronde vorm en het verhaal maken het een waar icoon dat nu al tientallen jaren bestaat.

nike schoenen zwart rood Dit damesontwerp maakt deel uit van de "Just Do It" -collectie van Nike, waarin het beroemde drieledige handelsmerk van Nike wordt gevierd en is moeilijk te negeren. De Nike Air Force 1 High "Just Do It" voor dames heeft een opvallende Total Orange-colorway met bijpassende veters, bijpassende riem en bijpassende veterlabel. Ze hebben ook een grimmige witte buitenzool en een grote "GEWOON DOEN." label aan de zijkant van de hiel. Een subtiele afwijking van anderen in de JDI-collectie, deze sneaker is nog steeds een head turner.

nike air force 1 low sale De Nike Air Force 1'07-schoen voor heren is een moderne versie van de iconische AF1 die een klassieke stijl combineert met frisse details. Het laag uitgesneden silhouet creëert een laag tot de grond gevoel en een klassieke uitstraling. Deze versie van de Nike Air Force 1 heeft scherpe lederen randen voor een schoner, meer gestroomlijnd silhouet en fijnere details.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air force 1 low sale