Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air berwuda prm Messages in this topic - RSS
8/2/2019 9:27:57 PM
tn4ol539
Posts 3

nike schoenen wit dames Voor dit seizoen heeft het merk een klassieker uit hun archieven gehaald en de retro Air Bermuda opnieuw gemaakt in de Air Berwuda. Het Air Berwuda-silhouet heeft dezelfde kenmerken als de originele Bermuda, die dateert uit 1979. De Air Berwuda is geïnspireerd op zijn afstammeling met het bovenwerk en geen naaiafbeeldingen.

nike schoenen heren grijs De tussenzool van de sneaker is geperst en vervaardigd van een subtiel Phylon-materiaal voor een lichtgewicht en responsieve afwerking. Andere kenmerken van de Air Berwuda zijn een duurzame rubberen buitenzool met een wafelpatroon en een rubberen technische tong voor een unieke afwerking. Het iconische Nike swoosh-logo is versierd aan de zijkant van de sneakers om een ​​kenmerkende Nike-stempel te geven.

nike schoenen zwart rood Nike brengt ons een lichte zomerkleur in de Air Berwuda met een mix van puur platina suede, canvas en mesh naast heldere poppen van Action Red op de swoosh en achterpanelen. Een beetje misvorming van Seafoam op de tong tag en binnenzool voegen een beetje koelte toe aan het anders warme kleurenschema.

nike air berwuda prm De schoenen zijn voorzien van Nike's 'tape'-technologie voor een naadloze afwerking met tonale details op de kanten rand en swoosh en de schoenen zitten op een witte en oranje tussenzool met zwarte buitenzool en zijn afgewerkt met een blauwe hielkap, tonale veters en een oranje merk tongpunt plus Nike-logo op de hiel in oranje.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air berwuda prm