Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 720 grijs Messages in this topic - RSS
8/6/2019 8:21:27 PM
qm2nw1dz
Posts 3

nike schoenen zwart dames In 2019 gaat de evolutie onverminderd door, omdat de Air Max 720 zijn langverwachte debuut maakt, nadat hij enkele maanden lang werd doorverwezen. Een retro-toekomstige esthetiek ziet een mesh-bovenwerk gecompenseerd door metalen accent sport nylon panelen aan de zijkanten en hiel en minimalistische swoosh branding, bovenop een nieuwe mijlpaal in Air demping, de 720 Air-eenheid.

nike schoenen heren blauw De nieuwe, langste Air-dempingseenheid van Nike, die 6 mm het dichtst in de buurt is, biedt een dekking van 360 graden demping op langs- en breedtevlakken.

nike schoenen wit groen Het aanbod van de Air Max 720 omvat een regenbooggradiënttop, gecombineerd met zwarte details op plastic voeringen, stoepranden, lusjes en veters. BETRUE is gedrukt in wit op de achterste lipjes en draagt de handtekening van Gilbert Baker op de hiel van de Air Max 720 zool.

nike air max 720 grijs Dit futuristische schoeisel rockt een extra gedurfde en extra lichte constructie die alle andere sneakers voor hun geld geeft. Gewatteerd synthetisch bovenwerk vormt een enkel stuk dat de voeten onder alle hoeken beschermt tegen stoten.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 720 grijs