Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max deluxe skepta Messages in this topic - RSS
8/12/2019 8:21:21 PM
io2ht7ch
Posts 3

nike schoenen zwart dames De Air Max Deluxe sierde voor het eerst de line-up van Nike in 1999. Deze slaapschoen werd stilletjes een cultklassieker voor sneakerheads, maar zo snel als hij verscheen in de Nike-archieven. De raves van de jaren 90 zetten Nike ertoe aan om een ​​pagina te nemen van de geluidsgolven en voelen ravers uit de eerste hand die een ontwerp vol leven achterlieten.

nike schoenen heren blauw De Nike Air Max Deluxe OG is een schoenenstijl uit de jaren 90 die je zou kunnen vragen. Toegegeven, deze retro komt al heel lang voor. De Air Max Deluxe komt naar ons toe met een aantal van de meest herkenbare Nike-technologie die er is.

nike air max schoenen wit De voorgangers van de Deluxe hadden allebei radicale panelen met panelen die inspiratie haalden uit wereldwijde bronnen, en deze update was niet anders. Na de succesvolle adoptie door het muziekpubliek de eerste keer werd clubcultuur aangehaald als een verdere invloed op de benadering van het grafische bovenwerk van de Deluxe, knikkend naar de reflecterende kleding en mentale prints gedragen door clubbers in heel Europa.

nike air max deluxe skepta Net als de Nike Air Max 98 deelt hij dezelfde zool en hetzelfde luchtsysteem als de Nike Air Max 97. Met dit ontwerp lijkt het meer op de Air Max 97 vanwege het golvende gestroomlijnde bovenwerk en de strakke look. Een ander kenmerk zijn de unieke kleuren van deze hardloopsneaker. De comeback van deze klassieke sneaker uit de jaren 90 komt precies op tijd.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max deluxe skepta