Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air force 270 wit Messages in this topic - RSS
8/21/2019 8:35:19 PM
v8flmv5c
Posts 4

nike schoenen heren blauw Nike zet de innovatietrend voort en heeft een lifestyle-luchtunit ontwikkeld met de Air Max 270, de eerste Air Max die is ontworpen voor lifestyle-gebruik. De Air Max 270 Air Unit wordt gebruikt op de Air Max 270 Bowfin en nu de Air Force 270 Utility.

nike schoenen dames zwart De utilitaire remake van de Nike-klassieker voegt een trendy technische esthetiek toe met extra riemen, extra duurzaamheid en een hogere constructie. De minimalistische Black Sail-kleur zorgt ervoor dat het utilitaire aspect van de sneaker opvalt.

nike schoenen kopen online De Nike Air Force 270-schoen voor heren is gebaseerd op het origineel 'Sir Charles' en versterkt een revolutionair pictogram met een zichtbare Max Air-eenheid die bijna twee keer zo groot is als de schoen uit 1992. Bovenste details zoals de kraag en het Swoosh-designmerk lijken opgeblazen, waardoor het idee van lucht naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

nike air force 270 wit Hoe krachtig en functioneel ook, de Nike Air Force 270 Utility is gemaakt met water- en slijtvaste materialen die seizoensgebonden schurken zoals kou en regen kunnen overwinnen.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air force 270 wit