Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas I-5923 Green White & Gum Messages in this topic - RSS
8/29/2019 12:55:27 AM
everl1ey
Posts 5
Slipper tidligt næste år, her er et officielt kig på Nike Zoom 2k Dame White Neutral Indigo. Nike Zoom Fly SP vippes i et lilla og orange motiv og er konstrueret af en gennemsigtig, stretchvævet overdel, der gør skoen super let og åndbar. Unikke funktioner på skoen inkluderer de originale designerskitser på sockliner og løbefokuseret grafik på tungen, øvre og mellemsål. En hvid skumsåleenhed vises ned lavt.
Nike React Element 87 White Red tager brugerinputkonceptet et skridt videre i form af kvantificerede data. Som en livsstilsilhouette er React Element 87 specifikt og unikt tilpasset de krav, der stilles til bæreren af ​​dagligdagen, i modsætning til løbepræsentationssko, som vil blive båret til forholdsvis kortere udbrud af aktivitet. Testkortets trykkort bestemte de områder af foden, der var mest stresset af et regime med hverdagsaktivitet, pendling, ærinder, generel gåtur osv. Efter boring i disse områder ved standarddæmpning blev processen gentaget med React skum.
Adidas I-5923 Green White & Gum ankom først i marts 2017 til en stærk fanbase, der elskede den klassiske løberform parret med det bedste mellemsål, som adidas har at byde på. Nu bygger mærket på deres populære afslappede model med en ny "Mesa" colorway.
Adidas Ozweego Pride Pack, som er en kraftfuld erklæring om moderne design, har unikke udskårne paneler i stedet for de gennemsigtige silikonvinduer, der ses i den originale RS Ozweego-løber. Skoen bliver pakket i et eksklusivt æskesæt, hvert par sælges med tre sæt matchende geometrisk-trykte strikke sokker.
https://www.summitkicks.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas I-5923 Green White & Gum