Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas eqt racing adv navy Messages in this topic - RSS
8/29/2019 1:11:05 AM
htvl37ao
Posts 3

adidas schoenen heren blauw adidas Originals brengt het geheel nieuwe EQT Cushion ADV-silhouet uit, uitgevoerd in een wit / gouden make-up. Dit model heeft een volledig ademend premium gebreid bovenwerk geaccentueerd met nubuck kwartpanelen en lichtgewicht getapete panelen. De TPU kanten ghilly en hielkap zorgen voor extra stijl, evenals de nylon 3-strepen, nubuck hielpatch en 3M details.

adidas schoenen dames zwart Met een constante focus op het perfectioneren van de essentiële kenmerken van premium schoenen, herhaalt adidas de EQT sneakerlijn in een gewaagd varsity-blauw resulterend in een reeks sneaker-essentials die zowel op de baan als op straat werken.

adidas schoenen kopen online De nieuwe EQT Racing ADV van adidas Originals heeft een gebreid gaasontwerp en is gemakkelijk om te zien. Het bovenwerk, de hielkooi en Three Stripe-branding zijn bedekt met dezelfde turquoise make-up waardoor de sneaker een meer minimale, sport-luxe uitstraling heeft. Zittend op een helder witte tussenzool, brengt het contrast het silhouet tot leven en houdt het fris voor allerlei stijlen.

adidas eqt racing adv navy De adidas EQT 93/17 Boost is de favoriet van de gerevitaliseerde adidas Equipment-lijn vanwege de perfecte combinatie van Primeknit- en Boost-technologieën in een vertrouwde, zij het moderne formule. Met een zwarte Primeknit-bovenkant met een bijpassende zwarte kooi-overlay, hielkap. De slanke look wordt afgewerkt met een Boost-demping over de hele lengte in zwart.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas eqt racing adv navy