Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas nmd ts1 rood Messages in this topic - RSS
8/29/2019 8:06:09 PM
io04rjc3
Posts 3

adidas nmd ts1 zwart De adidas NMD TS1 is een nieuwe NMD lifestyle-schoen van adidas. De meest opvallende nieuwe functie is de Primeknit tongflap en vetersloten over Boost-demping. Onderaan zit de iconische boost-middenzool voor ultieme demping en ondersteuning. De afwerking van het paar is een rubberen buitenzool die is ontworpen voor langdurige tractie op verschillende terreinen, en veters worden vervangen door een aantrekkoordsysteem.

adidas nmd ts1 pk gtx Wat is beter in de zomer dan sommige watermeloen? Uit de GORE-TEX-constructie komt de TS1 terug met een aantal watermeloentonen van zijn zwart / groene strepen, compleet met roze / groene accenten. Compleet als een hybride look met Boost-middenzool en zwarte buitenzool, deze schoenen zijn gemakkelijk te veter, avontuurlijk en luid. Vang de overblijfselen van de zomer in deze opvallende schoppen!

adidas nmd ts1 wit Lage top Primeknit slip-sneakers in zwart en sesambeige. Ronde neus. Verborgen kanten lussen in zwarte en tonale klittenband overlay met grosgrain logo pull-lus en bungee-stijl trekkoord bij vamp. Ribgebreide kraag. Grosgrain logo pull-lus en tonale suede afwerking bij hielkap. Tonale gebonden afwerking aan de zijkanten. Kenmerkende boosttrade-middenzool in wit met kenmerkende rubberen pluggen in roze en grijs aan de zijkanten. Grijze rubberen loopzool. Tonale stiksels.

adidas nmd ts1 rood De NMD TS1 PKI is een ontwikkelde versie van een van de meest eigentijdse stijlen van adidas. Met sneakers van primeknit, BOOST-zolen en een combinatie van vetersysteem met treklip / hiellip, zijn de sneakers perfect geschikt voor de drukte van hedendaags Tokyo. Het bovenwerk heeft ook een tonaalpatroon dat doet denken aan de draadkooien die beroemd zijn gebruikt om elke schoeiselstijl die binnen Mita wordt verkocht, weer te geven.

https://www.walkfootjoy.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas nmd ts1 rood