Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Nike Air Max 270 Korting Messages in this topic - RSS
8/30/2019 1:44:34 AM
Andino69
Posts 28
Nike Air Max 270 Korting


In het begin van deze week hebben we je kennis laten maken met de Nike Air Max 270 Dames met een bovenwerk van Flyknit. Op dat moment was er slechts één foto van het blauwe en oranje paar dat je hier ziet beschikbaar, maar nu zijn officiële afbeeldingen van alle vier producten opgedoken. Nike behandelt mannen en vrouwen gelijk, met twee iteraties voor beide geslachten, waaronder een simplistisch zwart-wit paar en een felgekleurde optie.

De Nike Air Max 270 Heren is eigenlijk een Flyknit-versie van de nieuwe Air Max 270, en deze zomer komt deze in een Triple Black-thema. Het flyknit-bovenwerk van de sneaker, flywire-kabels, veters, lederen details die de hiel omwikkelen, branding op de tong en het middengedeelte zijn volledig bedekt met zwart. Eindelijk maakt een bijpassende effen zwarte Air Max-zool in de hiel en rubberen buitenzool het ontwerp helemaal af.

De Nike Air Max 270 Goedkoop is een gloednieuwe stijl die al debuteerde in een verscheidenheid aan kleuren en hij komt nu uit in een thema van werkblauw / wit-moedig blauw. Met een bovenwerk van Flyknit bedekt met een mix van licht en donkerblauw, wordt de sneaker geaccentueerd met wit dat wordt gebruikt voor grote Swooshes op de voorvoet en air branding aan de binnenzijde. Eindelijk, een witte tussenzool, grote blauwe Airbag-eenheid in de hiel en zwarte buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

Nike's minimale, ademende versie van een van hun nieuwste silhouetten, de Nike Air Max 270 Korting, is opgedoken in een schone bruin / bruine kleur die optimaal is voor de overgang tussen de seizoenen. De schoen heeft een tweekleurig Flyknit-bovenwerk met een donkerbruine hak die vervaagt tot een licht bot op de toebox. Donkerbruine lederen details zijn aanwezig op de hiel en tong, en de Air Max dempingseenheid is voorzien van een gradiënt bruin / bruin vervaging. De look van de schoen is samengebonden met een witte tussenzool en een witte Nike Air Max 270 Nederland -logo op de mediale zijde van het bovenwerk.
pages: 1
|

Home » General » Nike Air Max 270 Korting