Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 1 swipa zwart Messages in this topic - RSS
9/2/2019 9:56:34 PM
psot5mpb
Posts 3

nike air max schoenen heren Zolang we ons kunnen herinneren, is de Nike Air Max 1 altijd een van de beste silhouetten van de Swoosh geweest, en de Nike Air Max 1 Centre Pompidou Pack White Multi belichaamt perfect alles wat de sneaker zo legendarisch maakt. Eenvoudig maar toch opvallend, deze schoen heeft enkele klassieke kenmerken van Nike en combineert deze met een strak en eigentijds ontwerp.

nike schoenen wit met roze Gemaakt ter ere van het iconische Centre Pompidou in Parijs, dat aanvankelijk het Air Max 1-ontwerp van Tinker Hatfield inspireerde, het Air Max 1 Centre Pompidou Pack White Multi is gemaakt van een combinatie van materialen, waaronder premium leer en ademend mesh. Geschilderd in een schone witte kleur, overal blauwe, rode en gele accenten, die lijken op de gevel van het Centre Pompidou. Een grote Swoosh schiet langs de zijpanelen voor een dosis contrast en naar beneden, een zichtbare Air-eenheid biedt dragers extra comfort bij elke stap.

nike schoenen dames blauw Rising Sacramento Kings-ster en bekende sneakerhead De'Aaron Fox staat bijna net zo bekend om zijn flitsende schoenen als om zijn indrukwekkende prestaties op het veld, dus Nike knikt naar de opvallende stijl van de jonge garde met een unieke Air Max 1 “Swipa. Fox Maxes hebben een make-up in "What The" -stijl, waarbij elke schoen een ander kleurenpalet oproept voor hun accenten.

nike air max 1 swipa zwart De linkersneaker kiest voor een bordeauxrood spatbord en een ultra lichtblauwe toebox, terwijl de linkersneaker een aardachtige gebrande oranje toebox combineert met een aquablauw spatbord voor een stijl die bijna lijkt op Nike ACG-achtig. Hoewel de accenten inderdaad anders zijn, blijft de rest van de schoen uniform met een zwart suede kwart / hak, bruine tong en twee verschillende glinsterende Swooshes: blauw aan de zijkant, roze aan de mediale kant.

https://www.air270sport.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 1 swipa zwart