Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air safari cobblestone Messages in this topic - RSS
9/3/2019 8:55:41 PM
hdgxziku
Posts 3

nike schoenen heren zwart De Nike Air Safari is een door Tinker Hatfield ontworpen Nike-model dat oorspronkelijk in 1987 werd uitgebracht. De sneaker was een van de eerste Nike-modellen die verder reikte dan de sportwereld, met het oorspronkelijke doel van Hatfield om een ​​soort luxe sneaker te maken. Het model heeft de 'safari'-print op de voor- en achterkant, een motief dat sindsdien in talloze ontwerpen is gebruikt.

nike schoenen wit met roze De lifestyle sneaker uit de vroegere dagen van Nike is terug om ons eraan te herinneren waar het hoofd van de Swoosh vroeger was. In het bijzonder geeft de schoen ons een waardevol perspectief op misschien wel het beste jaar in de opmerkelijke geschiedenis van Nike. Bovendien zullen fans ongetwijfeld blij zijn om nog een goed gebruik van de Safari-print te zien.

nike schoenen dames blauw Samen met de Safari-print in het bovenwerk krijgen we ook enkele premium details. Fans zullen ongetwijfeld speciale aandacht schenken aan de lederen panelen. De neus en binnenvoering zijn uitgevoerd in gelooid leer. Tegen de middenvoet zien we een leer van gelijke kwaliteit, maar in zwart. De combinatie van materialen voegt een interessante visuele diepte toe, waarbij elk stuk een competent contrast oplevert. De look komt mooi samen met een zwart-witte buitenzool.

nike air safari cobblestone Natuurlijk kun je nauwelijks een outfit samenstellen die de aandacht van deze sneakers afleidt. Alleen al de Safari-print trekt genoeg nieuwsgierige ogen. Maar het toevoegen van lagen contrasterende leersoorten overal in de bovenkant?

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air safari cobblestone