Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air vortex blauw wit Messages in this topic - RSS
9/15/2019 10:52:44 PM
jorapir8
Posts 3

nike schoenen dames 2019 Toen oorspronkelijk uitgebracht in 1985, was de Nike Air Vortex een meesterlijke technische hardloper van zijn tijd. Gebouwd in suede en nylon met reflecterende details voor hardloopzicht, de schoen was simplistisch ja, maar op een fundamentele nieuwe manier die vandaag de dag doorgaat.

nike schoenen zwart verkoop De Nike Air Vortex is een nietje van Swoosh - vooral productief in hardloopcultuur, maar heeft sindsdien een levensstijlrol gekregen naarmate hardlooptechnologie zich in de toekomst heeft ontwikkeld. De populariteit van het retro-geïnspireerde ontwerp heeft de Vortex in de loop van de jaren sporadisch opgedoken in seizoensgebonden kleuren. En hier is het weer, vreemd aankomend in herfstvriendelijke tinten voor zijn Springtime-release.

nike schoenen heren grijs De gebruinde voorvoet, ogen, hiel en voering spelen perfect af op de witte tussenzool en veters van de trainer en de klassieke gomzool perfect, waardoor een klassieke basis voor de sneaker wordt geleverd. Karakter komt uit zijn kleur: een goudgele nylon onderlaag en donkerbruin leer blijven periodespecifiek in zowel materiaal als tint, waardoor de sneaker een onmiskenbare throwback-sfeer krijgt.

nike air vortex blauw wit De Nike Air Vortex lijkt op het Internationalist-model, maar er zijn enkele verschillen die opvallen. In de jaren 80 heeft de klassieke hardloper nog niet stilgestaan ​​om bewonderenswaardige stijlen uit te brengen. De Air Vortex levert mooi in een low-top vorm en beschikt over de originele materialen van suede en nylon.

https://www.schoenensize.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air vortex blauw wit