Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas i-5923 heren zwart Messages in this topic - RSS
10/5/2019 9:09:32 PM
px1fjhrr
Posts 4


adidas schoenen kopen 2019 adidas Originals brengt het geheel nieuwe I-5923 silhouet uit, uitgevoerd in een Core Red en Crystal White kleurenschema's. Deze modellen hebben een volledig ademend tweeweg stretch-bovenwerk van stretch geaccentueerd met premium suède overlay. Andere elementen zijn - de comfortabele, verborgen sokachtige constructie, de tong van textiel met adidas-branding, tonale veters.

adidas schoenen wit met roze Eenvoudig, maar toch verfijnd. Oorspronkelijk getiteld de Iniki Boost, is het Adidas I-5923-silhouet geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 70, waarbij vintage functies worden gecombineerd met een fris nieuw ontwerp. Deze sportieve schoen bevindt zich bovenop een dik BOOST-platform, begeerd sinds de dag dat het werd gezien onder de voeten van Kanye in Glastonbury.

adidas schoenen dames blauw De Three Stripes zijn al jaren boeiend voor onze nostalgie, en blijven ondertussen doorgaan met hun eigen evoluerende ontwerpfilosofieën. De komst van nieuwere en meer gehypete modellen heeft hun aandacht niet afgetrokken van enkele van de meer niet-aangekondigde releases. Toen adidas de Iniki-loper voor het eerst liet vallen, was het een krachtige combinatie van elementen uit het verleden en het heden. Nu duwen ze de envelop verder met de Iniki I-5923.

adidas i-5923 heren zwart Erfgoedontwerp ontmoet moderne innovatie. Geïnspireerd door hardlopers uit de jaren '70 werden deze Core Black I-5923-trainers opnieuw uitgevonden voor de straten van vandaag. Deze schoenen zijn gemodelleerd naar vintage hardloopschoenen. Ze hebben een ademend bovenwerk van textiel afgezet met gelaste overlays en een hiel van TPU. Onder de voet zorgt een lichtgewicht, veerkrachtige tussenzool van schuim voor gemakkelijk, de hele dag comfort.

https://www.walkfootjoy.com/
edited by px1fjhrr on 10/5/2019
pages: 1
|

Home » General » adidas i-5923 heren zwart