Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air more uptempo zwart Messages in this topic - RSS
10/6/2019 12:59:48 AM
tenonp14
Posts 3

nike schoenen kopen heren De Air Uptempo verdiende zijn plek in sneakerdom door de kenmerkende kick van NBA-superster Scittie Pippen te zijn. Het werd ontworpen door Wilson Smitty in de vroege jaren 90 en vertrok onmiddellijk om zijn gedurfde letters en uniek ontwerp.

nike schoenen wit met roze Dit model leest "Air" aan de mediale zijde, terwijl de zijkant "Max" aangeeft, een knipoog naar de Air Max-demping waarop het zit, in tegenstelling tot de originele Air-letters aan beide zijden. Gegeven een schone drievoudige zwarte kleur-manier is dit de perfecte schoen voor elke dag om elke rotatie toe te voegen. De airbag zoals 720 kussen over de volledige lengte draagt ​​de voet van de drager voor optimaal comfort de hele dag door.

nike schoenen dames blauw De Nike Air More Uptempo GS wordt geïntroduceerd in een nieuwe "Anthracite Snakeskin" colorway voor zijn volgende iteratie die levensstijl flair uitstraalt. Het model heeft een strak thema met wit geperforeerd leer dat het bovenwerk omvat. Het hoogtepunt van het model is de vergrote "AIR" in antraciet die de zijpanelen siert, die ook in goud zijn geschetst. Ten slotte rondt een witte tussenzool en bijpassende antraciet rubberen zool de solide stijl af.

nike air more uptempo zwart Gekleed in een zwart, zeil en licht British Tan kleurenschema. Deze Nike Air More Uptempo heeft een zwart premium bovenwerk van getrommeld leer gemarkeerd met camouflage-'AIR'-letters aan de zijkanten en een witte hak. Een solide zwarte rubberen zool met een groot Swoosh-logo op de buitenzool completeert het ontwerp.

https://www.schoennieuwe.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air more uptempo zwart