Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Converse one star ox zwart Messages in this topic - RSS
10/10/2019 9:54:09 PM
dvqkim6z
Posts 3

Converse one star platform Pro-skater Alexis Sablone is een van de rijzende sterren van Converse, die zich aan het begin van het jaar bij het Cons Skate-team aansluit en vervolgens de hoofdrol speelt in de Pride Month-campagne van het merk. Nu gaat ze weer in de schijnwerpers staan ​​met de aanstaande release van haar collaboratieve versie van de Converse One Star Pro.

Converse one star ox blauw De unisex skate zapatillas hebben een bovenwerk van wit suède met een gouden ster, een babyblauwe voering en zilverreigerdetails op de vossen, terwijl de stylings zijn voltooid met een gouden "Alexis" stempel naar de toebox. Het is meer dan alleen een mooie schoen: het ontwerp is gericht op hardcore skaters, biedt extra grip en duurzaamheid dankzij een extra stuk rubber op de neus en een dubbel gestikte oogrij om ervoor te zorgen dat deze nadelen hun vorm, flip trick na flip trick.

Converse one star golf le fleur Tyler, The Creator is klaar om zijn nieuwste Converse One Star uit te brengen die de Pride Month-viering zal voortzetten. Dit aanbod van de Golf Le Fleur One Star heeft een bovenwerk van wit canvas met bijpassende tonale branding en kenmerkende bloemenlogo's op de tongen. De schoen wordt benadrukt door de regenboogkleurige tussenzool als een knipoog naar Pride Month bovenop een bloemenpatroon op de buitenzool.

Converse one star ox zwart Converse komt vanuit een iets ander standpunt naar de mode. De moderne versie van dit merk heeft een lange geschiedenis in basketbalschoenen. Het Chuck Taylor-model is bijvoorbeeld specifiek ontworpen voor gebruik op basketbalvelden. Niettemin begint Converse - net als Carhartt - zijn verhaal door slijtage te bieden die de lange uren van zware arbeid zou duren.

https://www.onlineselfs.com/
pages: 1
|

Home » General » Converse one star ox zwart